Prínceps blaus

La Natàlia somia amb un príncep blau. En els seus somnis, el veu arribar sobre un cavall, amb l'armadura lluent sota el sol primaveral. Quan el príncep desmunta i es treu el casc, els seus ulls tenen aquella espurneta inconfusible: és ell. La Natàlia tremola quan el sent pujar les escales de la torre on el rei l'ha confinada. El soroll de les botes sobre la pedra freda és cada cop més proper... Fins i tot pot sentir l'alè del seu príncep blau. Una gota de suor li llisca a la Natàlia sota la roba. "¡Ja és aquí!", pensa, neguitosa. El cavaller s'inclina sobre la princesa adormida, la mira amb tendresa... i va cap a la nevera a agafar-se una cervesa.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

quin final!!!!

llenguaddicta ha dit...

Ja ja ja! Que és dura la vida...

david ha dit...

Ben fet! Això passa per fer-se l'adormida. :-)
Molt feministes aquestes princesetes d'avui dia, però a l'hora de la veritat, no hi ha res com tornar als rols comodins...

david ha dit...

Per cert, evoco la lingüista que s'amaga darrera la conta-contes i pregunto: quin seria l'equivalent femení de "masclista"?? I si per "feminista" s'entén, en trets molt amples, "defensor dels drets de les dones", per què per "masclista" no s'entén, en tret igualment amples, "defensor dels drets dels homes"?? No serà perquè els homes no tenim drets a defensar... perquè l'altre dia, quan vaig trucar a un anunci de feina com a administratiu i la funcionària que em va contestar que preferien una noia, em vaig morir de ganes de dir-li... això, la paraula inexistent que signifiqui la discriminació d'un home basat en el simple fet de ser un home. I d'exemples d'aquests en tinc moltíssims! Per exemple, al diari La Vanguardia del diumenge s'anunciava:

Preinscripció a cursos totalment subvencionats per a aturats/des i treballadors/ores.
Àrees previstes:
- Retoc digital i escanneig d'imatges - dones
- Disseny de pàgines web - homes i dones - homes (inscripció mínima a l'atur de 6 mesos) i dones (no es requereix antiguitat)
- Administratiu/iva amb ofimàtica - homes i dones


HO HEU VIST??? HO HEU VIST??? Ho trobo fortíssim... I ja no et diré què en penso d'aquella empresa de taxis londinenca que només accepta clientes...

llenguaddicta ha dit...

Ja ja ja, pobrets homes, ara els toca patir el que les dones fa segles que pateixen, la discriminació. Com que hi ha una llei que li diuen la del pèndol, quan aquesta falera per discriminar positivament les dones acabi assolint l'objectiu que té, la igualtat de debò, arribarem a l'equilibri. Tingues paciència.